Buma Cultuur

Buma Cultuur ondersteunt en promoot Nederlandse muziek in binnen- en buitenland. Buma Cultuur wordt ondersteund door de Nederlandse auteursrechten-organisatie Buma en voert in samenwerking met partners een groot aantal projecten uit die Nederlandse muziek ten goede komen.
Tevens vervul ik een aantal bestuursfuncties
(voor meer info klik hier )

Voorheen:

Gaudeamus

De Stichting Gaudeamus (tegenwoordig gefuseerd met andere instellingen tot Muziek Centrum Nederlans) organiseert, stimuleert en ondersteunt activiteiten en concerten met eigentijdse muziek in binnen- en buitenland. Hierbij heeft zij speciale aandacht voor het creëren van mogelijkheden voor jonge, talentvolle musici en componisten.

Het Kersjes Fonds

Het Kersjes Fonds is één van de grootste particuliere stimuleringsfondsen in Nederland. Het fonds steunt het Nederlandse muziekleven jaarlijks door een prijs, beurzen en subsidies met meer dan € 500.000. Het Kersjes Fonds is de verkorte (werk)naam van het in 1994 opgerichte Het Kersjes van de Groenekan Fonds

Walter Maas Huis

Het Walter Maas Huis is een plek waar zinvolle verbanden tot stand komen tussen cultuur en maatschappij, waar mensen elkaar ontmoeten en waar ruimte is voor ontwikkeling, creativiteit en reflectie.

Koninklijk Conservatorium

Instituut voor Sonologie